tisdag 23 september 2008

Se upp för mig Farbror blå!

Har nästan jobbat klart med gnällbältet (örebro län) på Snutvarning. Har även kommit på att en bra idé är även att få med civilsnutarnas bilar så att folk kan kika i backspegeln och vara beredd på vem som snart kryper upp i arslet på dig..

Ni som läst det här kanske märkt att jag investerar en icke oansenlig mängd tid på Snutvarning, ändå har inte en människa ännu lämnat en kommentar för att hjälpa mitt arbete, därför drar jag slutsatsen att antingen är ni allihopa paragraf-ryttare, eller väldigt ohjälpsamma eller njuter helt enkelt att se mig plågas med allt jobb som ligger framför mig med sidan. Så om detta stämmer, sluta upp med det!

I övrigt så förutom att jag inte lyckas hitta någon kontinuitet med arbetet så går allt bra, även om pengarna inte börjat rulla in än så känner jag på mig att det snart kommer lossna. Ska börja undersöka lite andra metoder att dra in pengar, tänkte pröva lära mig kasinon, ska bara lyckas klura ut ett bra system för att få pengar från dem, kanske bonusar, kanske på något annat sätt har fått lite tips om det av vänner och bekanta iaf.

Marknadsunersökningarna lyser med sin frånvaro, typiskt att precis innan det utbetalas några pengar så torkar det helt ihop sig med mail om undersökningar, typiskt internet grejer att bara försöka lura av varandra pengar. Varför kan vi inte hjälpas åt tillsammans och försöka bygga något bra tillsammans? typ hjälpa mitt projekt??

Nä skämt och sido så känner jag mig väl ganska nöjd över att jag inte fallit in på den enkla vägen genom att försöka lura någon på pengar för att själv gynnas av det. Tänker inte falla in på den vägen heller, i´m staying away from the dark side of the force!

1 kommentar:

Fredrik sa...

Jaja får väl bjuda på en bild då!

http://fredrikmedia.se/blandat/coppers.jpg

Du får lägga den på en egen server om du ska använda den. Fotograferad mellan Linköping och Mjölby.

/Fredrik